Pišite nam

Frizerski salon Trnovo

Posredovanje: PRODAJA
Vrsta: Poslovni prostor TRNOVO
Regija: LJUBLJANA
Upravna enota: Lj. Vič Rudnik
Občina: Ljubljana
Velikost: 19 m2
Nadstropje: P/2
Leto: zgrajeno leta 1992,
Energ. razred: Merjena EI: 60-105 kWh/m2a

Prodajna cena: 95.000,00 €

Nepremičnine ZK niso obremenjene in so trenutno v najemu za določen čas.

V atriju poslovno-tanovanjskega kompleksa na Opekarski ulici v Trnovem prodamo popolnoma opremljen frizerski salon z dvema delovnima mestoma, ki uspešno deluje na tej lokaciji že mnogo let. Center je živ, zgledno  urejen, saj poleg stanovanj v njem deluje vrsta različnih storitvenih agencij, trgovinic ter priljubljenih gostinskih lokalov.

Poslovni prostor se nahaja v pritličju stavbe, zgrajene l.1992 in ima poleg vhoda tudi veliko izložbeno okno. Prostor je racionalno izrabljen in dobro načrtovan in skladen z vsemi predpisi. Lokal ima veljavno gradbeno in uporabno dovoljenje. Zadosti  lahko potrebam dveh frizerskih delovnih mest ali v kombinaciji z drugimi storitvami iz področja osebne nege (npr. urejanje nohtov, make up in podobno). Iz steklenega vetrolova na vhodu, se vstopi v osrednji prostor, kjer sta dva mesta za urejanje pričesk, 1 postaja za umivanje,  dve za sušenje ter del za shranjevanje in pripravo preparatov. Oprema je vključena v ceno nepremičnine in je lepo ohranjena, vse delovne površine so v kerrocku. Na voljo so tudi lastni toaletni prostori.

Parkiranje za lastnika in stranke je možno brezplačno na parkirnih mestih ob centru.

Prostor je v etažni lastnini, ZK urejen in neobremenjen. Vsa poraba v lokalu je skladna s števci (voda, elektrika). Ogrevanje in priprava tople vode je električno, po hlajenju/klimi do sedaj ni bilo potrebe (orientacija SV). Energetska izkaznica je v pripravi. Stroški upravnika in rezervnega sklada so nizki, saj je objekt nov in dobro vzdrževan.

Ogled oglaševane nepremičnine je za potencialnega kupca brezplačen, ki podpiše samo potrdilo o ogledu. Pogoj prodajalca pri prodaji nepremičnine je, da najemnik prevzame plačilo polovičnega zneska za posredovanje, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne cene. V kolikor se potencialni kupec s tem ne strinja, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa prodajalca,  zavrniti ogled nepremičnine.