Pišite nam

Poslovni prostori Dunajska

Poslovni prostori Dunajska

Posredovanje: PRODAJA
Vrsta: Poslovni prostor
Regija: LJUBLJANA
Upravna enota: Lj. Bežigrad
Občina: Ljubljana
Velikost: 243 m2
Nadstropje: 3/5
Leto: zgrajeno leta 1963, adaptirano 2008
Energ. razred: Merjena EI: 105 kWh/m2a

 
Prodajna cena: 400.000,00 €
 

Na Dunajski cesti,  v centru poslovnega Bežigrada, v neposredni bližini večjih poslovnih hiš (Mercator, AMZS, Addiko bank), ki se nadaljuje proti severni obvoznici (Rotonda, BKS, WTC) ter univerzitetnega središča (Ekonomska fakulteta, FDV, Pedagoška, Upravna) prodamo samostojne poslovne prostore znotraj poslovne hiše.

Poslovna hiša je dobro vidna in neposredno dostopna iz Dunajske ceste v smeri proti severni obvoznici. Do obvoznice in AC ter v drugi smeri do centra mesta, je le nekaj minut vožnje z avtomobilom oziroma javnim prometom (postaji LPP, bicikeLJ sta v neposredni bližini).

Moderno zasnovani, 5 nadstropni objekt je popolnoma obnovljen in odlično vzdrževan. Objekt je klasično grajen na AB stebrni konstrukciji, streha je ravna in pohodna , fasada betonska in steklena. Stropovi so delno spuščeni v gips karton izvedbi, prav tako predelne stene med nosilnimi stebri. Vhodna vrata v pisarno so steklena, ostala lesena. Okenski okvirji so iz aluminija, s senčili na notranji strani. Tla v pisarni so obložena s tapisonom, v toaletah in čajni kuhinji je položena keramika. V stavbi je osebno dvigalo

Pisarniški prostori se nahajajo po celotnem tretjem nadstropju (od skupaj petih) poslovne stavbe in so samostojna zaključena celota. S povezovalnega internega hodnika, se dostopa do vseh pisarniških in spremljevalnih prostorov. Trenutni razpored nudi 8 zelo udobnih pisarn v velikosti med ca 30m2 do 12m2 površine. Vsi pisarniški prostori so naravno osvetljeni. Stene med pisarnami so nenosilne in jih je možno enostavno in poljubno prestaviti ali odstraniti. Na voljo so še lastni toaletni prostori (ločeni Ž in M), čajna kuhinja z jedilnim kotičkom ter shramba.

Prostori so opremljeni  z visoko kakovostno  pisarniško opremo po meri, v naravnem lesu in po sodobnih oblikovalskih standardih.

Instalacije so izvedene v klasični izvedbi (elektro, VO-KA, kabel), ogrevanje prostorov je centralno- radiatorsko preko toplarne. Prostori so klimatizirani.

Stavba je vpisana v kataster stavb in je v etažni lastnini. Tri asfaltirana parkirna mesta pred objektom  so označena in v zemljiško knjigo vpisana kot samostojne parcele.

Nepremičnine ZK niso obremenjene in so trenutno v najemu za določen čas.