Pišite nam

Prodaja, posest, zazidljiva: PORTOROŽ, CENTER, 652 m2

Prodaja, posest, zazidljiva: PORTOROŽ, CENTER, 652 m2

Kategorije:
Posest, Prodaja

PORTOROŽ, CENTER, 652 m2, zazidljiva, parcela v centru Portoroža ob Stari cesti, prodamo stavbno zemljišče namenjeno za stanovanjsko gradnjo v neposredni bližini morja, prodamo.

Cena: 350.000,00 EUR

Dodaten opis

Stavbno zemljišče v centru Portoroža je oddaljeno ca 250m odaljeno od morja, in se nahaja v neposredni bližini vseh luksuznih hotelov (Kempinski Palace, Grand hotel Portorož, Slovenija in Riviera) ter osrednjega trga in centralne plaže s pomolom.

Parcela je velika 652m2, pravokotne oblike, orientirana po daljši stranici sever – jug, z nekoliko odklona proti vzhodu in leži na južnem pobočju. Na parceli ni izgrajenih stavb. Dovoz do parcele je po občinski poti nad parcelo. S parcele je delni pogled proti morju.

Stavbno zemljišče je namenjeno stanovanjski gradnji.

Parcela je pretežno ravninska, brez večjih naklonov zemljišča. Meje parcele so urejene.

Komunalna infrastruktura je v neposredni bližini (VO-KA, Elektro) in potekajo ob dovozni in glavni občinski poti.

Nempremičnina se prodaja bremen prosta in neobremenenjena s služnostjo.

Na prodajno ceno se doda zakonsko predpisani 22% DDV!

Ogled oglaševane nepremičnine je za potencialnega kupca brezplačen in brez obveznosti ter podpiše samo potrdilo o ogledu. Pogoj prodajalca pri prodaji nepremičnine je, da kupec prevzame del stroškov v zvezi s prodajo nepremičnine. V kolikor se potencialni kupec s tem ne strinja, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa prodajalca, zavrniti ogled nepremičnine.