Pišite nam

Stanovanje Azre, Piran

Kategorije:
Prodaja, Stanovanje

Posredovanje: PRODAJA
Vrsta: STANOVANJE AZRE
Regija: PRIMORSKA
Upravna enota: PIRAN
Občina: PIRAN
Velikost: 184 m2
Nadstropje: P/2
Leto: zgrajeno leta 2007,
Energ. razred: B2   (25 – 35 kWh/m2a)

Prodajna cena: 298.000,00 €

Trosobno stanovanje, z veliko teraso v novozgrajenem, sodobnem objektu nad Piranom, z izrednim pogledom na staro mesto in morje, a z enostavnim dostopom in možnostjo parkiranja. Izjema lokacija, saj je le kratka pešpot do Tartinijevega trga ali do prave plaže in morja v Fiesi, prodamo.

Stanovanje ima 138,40m2 neto tlorisne površine, od tega uporabne bivalne 105,5m2, balkona 14,3m2, hobby soba 6,78m2, klet 11,8m2 ter dodatno 45,60m2 odprte terase, skupaj torej 184m2 prodajne neto tlorisne površine (vse kvadrature po GURS). Stanovanje je orientirano na jug in zahod.

Vhod v stanovanje je preko skupnega, mirnega, pokritega  atrija, ki daje več zasebnosti in občutek samostojne enote. Preko veže (6m2) z garderobnimi omarami vstopimo v velik dnevni prostor (50m2), kjer so združeni dnevna soba, jedilnica in kuhinja. Prostor se podaljša in odpira na eni strani na večji balkon (10m2), na drugi pa se po nekaj steklenih stopnicah dvigne na veliko odprto teraso (45m2), kjer so že pripravljeni priključki za letno kuhinjo. Od vsepovsod so lepi, nezakriti razgledi na mesto Piran in morje. Stanovanje je osončeno preko celotnega dne. Dnevni prostor in kuhinja sta v celoti in nadstandardno opremljena. Stropovi so zelo visoki, prostori svetli in polni sonca. V kotu sobe je pravi, delujoči kamin na drva. Dnevni prostor zaključuje toaleta ob vhodu, kjer je tudi pralni stroj.

Spalni del stanovanja je ločen in ima dve spalnici (12,5+15,5m2) ter skupno  kopalnico in garderobo. Večja spalnica ima tudi malo manjši balkon (4m2). Garderobne omare so izdelane po meri, kopalnica s tušem je velika, sveža in udobna  s talnim gretjem.

Stanovanju pripada v pritličju še samostojni prostor t.i. Hobby soba (7m2) z lastnim električnim priključkom in shramba v 1.kleti (12m2). Parkiranje je možno v kletni garaž, kjer  je zagotovljen mesečni abonma za stanovalce po posebni ceni.

Stanovanje je ogrevano s centralno kurjavo (radiatorji) iz skupnega hišnega ogrevanja in se poračunava po porabi (števec). Dodatno ima stanovanje vgrajeno lastno  električno zračno ogrevanje/hlajenje. Topla voda je na voljo preko individualnega električnega grelnika. Stroški upravnika, rezervnega sklada ter ostalih komunalnih dajatev so  nizki.

Stanovanje je etažirano, ZK urejeno in trenutno prazno, zato ga je možno prevzeti takoj.