Pišite nam

Stanovanje Dvorakova

Kategorije:
Prodaja, Stanovanje

Posredovanje: PRODAJA
Vrsta: STANOVANJE DVORAKOVA
Regija: LJUBLJANA Center
Upravna enota: LJUBLJANA
Občina: MOL
Velikost: 157,2 m2
Nadstropje: 1/3
Leto: zgrajeno leta 1926,
Energ. razred: NI POTREBNA

Prodajna cena: 590.000,-EUR

 

Prenovljeno meščansko stanovanje na mirni centralni lokaciji sestavljeno iz dveh ločenih stanovanjskih enot:

  • garsonjere in
  • tri in pol sobnega stanovanja
  • z 2PM na dvorišču,
  • kletne shrambe

Stanje prostorov: adaptirano in popolnoma opremljeno

Urejena meščanska stavba se nahaja v mirni ulici tik za centralnim mestnim vrvežem. Dostop z avtomobilom je možen 24/7, parkiranje 2 avtomobilov je zagotovljeno na dvorišču zgradbe. Absolutno najboljša centralna mestna lega!

Prenovljeno meščansko stanovanje je sestavljeno iz dveh  stanovanjskih enot: garsonjere (31,6m2) in 3 in1/2 sobnega (125,6m2) stanovanja s popolnoma ločenim vhodom. Veliko           stanovanje ima na dvoriščni strani tudi zunanjo teraso in v kleti priročno klet.

Stanovanje se prodaja renovirano in opremljeno. Obnovljene so bile vse instalacije, vgrajeno je bila novo etažno plinsko ogrevanje, nova so okna in vrata, obnovljeni ali na na novo položeni so vsi finalni podi (masivni parket, veliko dimenzijska keramika) in ometi.

Oprema večjega stanovanja je višjega kakovostnega razreda. Kuhinja italijanskega proizvajalca je opremljena z Miele belo tehniko. Osrednji dnevni prostor je dnevna soba s svečano družinsko jedilnico. Spalnice so tri,  (ena kot kabinet), kopalnica je ena velika z dodatnim prostorom za pralni stroj, manjša poleg ene od spalnic ter  še dnevna toaleta. Vsa oprema je vključena v ceno stanovanja.

Garsonjera v velikosti 31,6m2 ima lastni vhod s skupnega stopnišča. Vhodni del s kuhinjsko hišo, z vsemi aparati se nadaljuje v kopalnico s tušem in oknom. Velika soba je bivalni prostor s sedežno garnituro, zakonska postelja pa je oddeljena z zaveso. Garsonjera je lahko namestitev za že odrasle družinske člane ali za najem, ki tako pokriva stroške kredita ali obratovanja večjega stanovanja. Vedno pa je mogoče, brez večjih gradbenih posegov, vrniti oddeljene sobe garsonjere k večjemu stanovanju.

Stanovanjska hiša ima prenovljeno streho, fasada je v fazi zbiranja sredstev. Del sredstev (30% za ulično fasado) je že pridobljenih na razpisu MOL.