Pišite nam

STANOVANJE soseska BELLEVIE

STANOVANJE soseska BELLEVIE

Kategorije:
Oddaja, Prodaja, Stanovanje

Posredovanje: ODDAJA – NAJEM
Vrsta: STANOVANJE soseska BELLEVIE
Regija: LJUBLJANA Center/Šiška
Upravna enota: LJUBLJANA
Občina: MOL
Velikost: 114,5m2
Nadstropje: 2/4
Leto: zgrajeno leta 2019, prva vselitev
Energ. razred: /

Najemnina: 1.490,-EUR/mesec

Ob parku Tivoli, v novi soseski Bellevie, nekaj minut sprehoda do strogega središča  mesta ali hitrim dovozom pod Celovški cesti do avtocestnega obroča,  oddamo novo, svetlo in moderno, delno opremljeno stanovanje,  z velikim dnevnim prostorom s teraso,  2 spalnicama in  2 kopalnicama ter 2 parkirnima mestoma v garaži.

Stanovanje je novo (prva vselitev) in se nahaja v 2.nadstropju nove večstanovanjske zgradbe z dvigalom.

Stanovanjska površina znaša 102,9m2 od tega 14m2 pokrite terase. Shramba v kleti meri nadaljnjih 11,5m2. Dva stalna parkirna mesta sta v kleti zgradbe, z direktno povezavo z dvigalom do stanovanja. Parkirnina je zajeta v ceno najema.

V stanovanju  se vhodna veža z garderobno omaro razširi na osrednji dnevni prostor, v katerem je vgrajena nova kuhinja z vsemi gospodinjskimi aparati. Bivalni prostor je odprt, visoki (265cm), po celotni dolžini zastekljen in ima izhod na prostorno pokrito teraso. Orientacija je SV, kar pomeni, da bo terasa, kljub vročini,  uporabna tudi v poletnih mesecih. Tla v dnevnem prostoru so iz keramike, ogrevana s talni gretjem. Stanovanje je prezračevano. Po ločenem hodniku z veliko vgradno garderobno omaro, je dostop do obeh spalnic: večje in malo manjše otroške oziroma za goste ter kopalnice. Tla so tu obložena z masivnim hrastovim parketom. Obe spalnici imata izhod na teraso. Druga kopalnica ob dnevnem prostoru, je opremljena z velikim tušem (walk in shower) in  tudi s pralnim in sušilnim strojem.

Stanovalcem je na voljo prostorno dvorišče v notranjem atriju, ki je zaprt za zunanje obiskovalce.

Stanovanje je daljinsko ogrevano preko toplarne (talno gretje) in prezračevano. Zaradi odlične izolacije in pravilne lege, klima ni potrebna. Vse odprtine za naravno osvetlitev imajo vgrajene elemente za preprečitev prekomernega vpliva sončnih žarkov. Uporabljeni so elementi screen rolojev. Na loggiah so dodatno montirani premični vertikalni brise soleili, vrtljivi okoli vertikalne osi.

Možen je optični internetni priključek, naročnina v domeni najemnika.

Varščina: 2 najemnini

Zaželen je dolgoročni najem ali vsaj 1 leto.